Често постављана питања

Опште

 • На који начин сте сакупили толико вектора?

  Датотеке вектора на овом веб сајту су отпремили наши корисници или су их преузели наши снажни пописивачи са јавних извора. Јавни ресурси укључују али нису ограничени на дизајн сајтова за бесплатно преузимање, блогове, итд.

 • Да ли могу бесплатно да користим векторске датотеке са овог веб сајта?

  Да ли вам је допуштено да слободно користите вектор у вашим личним или комерцијалним пројектима зависи од дозволе коју је поставио аутор. За појединости погледајте „README.txt“, „LICENSE.txt“ или сличне документе унутар .зип архиве. Ако подаци о доозволи нису доступни, онда проверите веб сајт аутора за више података.

Претраживање

 • Како функционише претрага?

  Ради као и сви мотори претраге. Ви упишете кључни израз да бисте описали које векторе тражите а он вам прикаже резултате.

 • Зашто видим поруку „Векторска графика није пронађена“?

  Иако поседујемо повећу збирку вектора, још увек је ограничена зато што многи дизајнери теже да издају своје векторе као векторе стека уместо слободњаке. То значи да морате да платите нешто надокнаде за коришћење ових вектора стека. Због ваше угодности, уградили смо поље за претрагу вектора стека из кога ћете моћи брзо да извршите претрагу непосредно у бази података вектора стека наших сарадника.

Означавање

 • Шта је то означавање?

  Ознаке су описне речи придружене свакој датотеци вектора. Наш систем претраге поклапа ознаке вашим кључним изразом да би пронашао вектор који желите. Дакле са тачнијим и потпунијим ознакама, претрага ће бити тачнија и делотворнија.

Преузимање