Како допринети

Доприношење Вектору.америка најчешће спада у једну или више од следећих 5 категорија:

Означавање датотека вектора

Ознаке су описне речи придружене свакој датотеци вектора. Наш систем претраге поклапа ознаке вашим кључним изразом да би пронашао вектор који желите. Дакле са тачнијим и потпунијим ознакама, претрага ће бити тачнија и делотворнија.

Предложите нову функцију или известите о грешци

Ово је нова услуга тако да неке функције које су вам потребне можда недостају. У том случају, предложите нам те функције. Ако пронађете грешку приликом коришћења нашег веб сајта, известите нас о истој користећи образац за пријављивање грешака

Отпремите нову датотеку вектора

Када год наиђете на добре изворе вектора на интернету, проследите нам их. Ако сте дизајнер вектора, пошаљите нам ваш рад да бисте га боље приказали заједници и да би и други дизајнери имали користи од њега.

Преведите пројекте Вектора.америка

Ако ваш матерњи језик није енглески и ако имате мало искуства у превођењу веб програма, онда нам је потребна ваша помоћ. Вектор.америка се преводи на 35 језика. Ако бисте желели да га учините природнијим и разумљивијим народу у вашој земљи, пошаљите поруку на „translate@vector.me“

Помозите нам у ширењу речи

Ако поседујете веб сајт, били бисмо вам захвални ако бисте поставили везу према вектору.америка са вашег сајта. Молим кликните овде за слике које желите да користите.

Уколико имате блог, писање чланка о нама је најбољи начин за представљање вектора.америка вашој публици.

Такође сте слободни да нас објавите на Твитеру, да нас одобрите на Фејсбуку или да препоручите вектор.америка свим дизајнерима које познајете.